2018. szeptember 23., vasárnap
Rostos multi ivólé körtéből, narancsból, citromból és gyömbérből steviával lassú préssel készítve.
A jól megmosott körtét magházától megszabadítottam és 3-3 szem jól megmosott bionaranccsal és biocitrommal és egy dió méretű megpucolt gyömbérrel áteresztettem a lassú présen.
A narancsot és a citromot nem hámoztam meg, csupán préselés előtt a magokat távolítottam el, mert a visszamaradt szárazanyaggal még terveim voltak. (Egy nagyon finom sült tea alapját fogják képezni.)
A sűrű rostos levet vízzel hígítottam és steviával édesítettem, palackoztam, majd 90/30-as programon automatáztam.
Forrás: Maczák Sándor és neje receptje és fotója
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése